Oksasilppuri

20,00  / vrk

alv 24%

Oksasilppuri vuokraus edullisesti

Nyt tehokas oksasilppuri vuokralle. Oksasilppuri on suunniteltu käsittelemään suuretkin oksat nopeasti ja vaivattomasti. Sen voimakas moottori ja terävät terät takaavat, että risut saavat kyytiä hetkessä.

Helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen sekä edullinen

Kone on helppokäyttöinen ja turvallinen, vaikka et olisi koskaan aiemmin käyttänyt oksasilppuria. Käyttöohjeet ovat selkeät ja neuvomme käytössä tarvittaessa. Oksasilppuri auttaa sinua vähentämään puutarhajätteen määrää ja muuttamaan sen hyödylliseksi hakkeeksi, jota voit käyttää katteena kukkapenkeissä tai kompostissa. Vuokraamalla säästät rahaa verrattuna oksasilppurin ostamiseen, erityisesti jos tarvitset konetta vain satunnaisesti. Tarjoamme joustavat vuokrausajat kilpailukykyiseen hintaan.

Käyttövinkit:

  • Valmistele oksat: Poista oksista suuret lehdet ja ylimääräiset sivuoksat ennen silppurin käyttöä, jotta koneen käyttö sujuu mahdollisimman sujuvasti.
  • Turvallisuus ensin: Käytä aina suojalaseja ja -käsineitä oksasilppuria käyttäessäsi. Pidä lapset ja lemmikit kaukana työskentelyalueelta.
  • Hyödynnä hake: Käytä syntynyt hake puutarhassasi monin eri tavoin, kuten kukkapenkkien katteena, kompostoinnin tehostamiseen tai polttopuiden sytykkeenä.
Nouto
Palautus

Miten verkkovaraus toimii?

1. Ajankohta & lisäpalvelut

Valitse nouto- sekä palautuspäivät. Valitse tarvitsemasi lisäpalvelut. Näet varauksen hinnan välittömästi.

2. Yhteystiedot

Täytä tietosi huolella, näitä tietoja käytetään vuokrasopimuksessa. Valitse maksuvaihtoehto sekä hyväksy vuokraehdot.

3. Vahvistus

Lähettyäsi varauksen, jää odottamaan sen vahvistamista. Varausvahvistukset pyritään tekemään 24h sisällä. Kun olet saanut vahvistuksen varauksellesi, voit suorittaa maksun.