Autotraileri

Aloita valitsemalla nouto- sekä palautuspäivä

Nouto
Palautus

Kuomukärryssä 7-napainen pistoke. Autotrailerissa 13-napainen pistoke.

Tekniset tiedot

Lisätiedot

Ajokorttiluokka

BE

Kuormatilan mitat

Pituus 4,5m, Leveys 2,03m

Ulkomitat

Pituus 6,88m

Omapaino

665kg

Kokonaispaino

3000kg

Kantavuus

2335kg

Varustelu

Vinssi, kippitoiminto, varapyörä, 13-napainen pistoke, aisalukko

Kuvaus

Nyt autotraileri vuokraus vaikka heti! Kun tarvitset laadukasta autotraileria käyttöösi, tämä on valintasi. Kyseessä on vuosimallin 2021 autonkuljetus traileri. Tällä kuljetat kätevästi hieman raskaammatkin henkilö- ja pakettiautot turvallisesti. Lavassa vinssi sekä kippitoiminto, jotka helpottavat ajoneuvon lastausta. Autotraileria voidaan myös käyttää tavarankuljetuksessa tasaisen ja umpinaisen lattian johdosta.

Autotraileri vuokraus

Etsitkö tapaa kuljettaa henkilö- tai pakettiautoa? Meillä on ratkaisu: vuokraa korkealaatuinen autotrailerimme ja varmista ajoneuvosi siirrot vaivattomasti ja turvallisesti.

Autotrailerimme on vuosimallia 2021. Voimme taata, että se täyttää tiukimmatkin turvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Autotrailerin kantavuus on 2335kg, joten voit vuokrata autotrailerimme kuljettaaksesi niin henkilö- kuin pakettiautojakin. Olipa kyseessä sitten pienempi henkilöauto tai suurempi pakettiauto, trailerimme on suunniteltu kestämään erilaisia kuormia.

Auton kuljetus kätevästi

Vinssin ja kipin avulla ajoneuvojen lastaaminen ja purkaminen onnistuu vaivatta, säästäen aikaasi ja vaivaa. Et joudu enää huolehtimaan siitä, miten saat raskaan ajoneuvon traileriin, sillä vinssimme tekee siitä helppoa.

Perävaunun tasainen lattia mahdollistaa myös tavarankuljetuksen. Tämä tekee autotraileristamme loistavan vaihtoehdon, kun tarvitset luotettavan kaluston niin ajoneuvojen kuin suurien tavaroiden kuljettamiseen.

Helppo varata

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia. Tarjoamme helpon ja läpinäkyvän vuokrausprosessin. Älä enää tuhlaa aikaasi epäluotettavien kuljetusratkaisujen parissa. Tee varaus heti, mikäli kärry on vapaana, voit noutaa sen välittömästi!

Valitse meidät, Vuokrauspalvelu Rento, ja tee kuljetuksista helppoa ja turvallista.

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä!

Katso Liikenneturvan sivuilta vinkit ja tiedot peräkärryn oikeaoppiseen kuormaamiseen.

Miten verkkovaraus toimii?

1. Ajankohta & lisäpalvelut

Valitse nouto sekä palautus ajankohdat. Jos tarvitse lisäpalveluita, valitse tarvitsemasi. Näet varauksen hinnan välittömästi.

2. Yhteystiedot

Täytä tietosi huolella, näitä tietoja käytetään vuokrasopimuksessa. Valitse maksuvaihtoehto sekä hyväksy vuokraehdot.

3. Vahvistus

Lähettyäsi varauksen, jää odottamaan sen vahvistamista. Varausvahvistukset pyritään tekemään 24h sisällä. Kun olet saanut vahvistuksen varauksellesi, voit suorittaa maksun.